Call of Duty Mobile v1.0.4 APK indir

Call of Duty®: Mobile v1.0.4



Call of Duty Mobile,  sadece Avustralya VPN bağlantısı ile çalışmaktadır. 


Oyun Açıklaması:
Activision'ın merakla beklediği Call of Duty®: Mobile'da dünyanın en iyisi olmak için çabalarken ikonik çok oyunculu haritalar ile savaşın ve en sevdiğiniz modları oynayın! 


GÖREV OYUN MODU ICONIC ÇAĞRISI OYNAT 

Call of Duty®: Mobile'in temeli kalp pompalayan kafa kafaya çok oyuncudur Call of Duty®: Mobile'da Call of Duty®: Black Ops ve orijinal Modern Warfare® serisi de dahil olmak üzere Call of Duty® franchise'ları arasında birçok klasik harita ve mod oynayacaksınız. Çok oyunculu sadece bir başlangıç. Önümüzdeki aylarda, ek oyun modlarında güncellemeler için bizi izlemeye devam edin.



SAVAŞ ROYALE ÇALIŞMA YOLU ÇAĞRISI ÇALIN 

Savaş Royale modunu oynayın; Call of Duty: Mobile için özel olarak oluşturulmuş ve uyarlanmış Call of Duty evreninin içinden gelen türe benzersiz bir bakış. Hayatta kalmak için yoğun ve destansı bir savaşta franchise genelindeki öğeleri ve harita konumlarını ziyaret edin ve savaşın! Solo Duo veya Quad takım modları ile hayatta kalma üstünlüğü için savaşan 100 rakip olarak katılın. Kara denizinde ve havada daha hızlı hareket etmenizi ve savaş yapmanızı sağlayan ATV helikopterleri 4x4'ler ve taktik su salları dahil olmak üzere çeşitli araçları sürün ve pilot edin! Düşmeden önce, her bir savaştan önce Operator sınıfınızı uyarlamayı unutmayın; Her sınıfa özgü hareketli bir dişliyle. 



EŞSİZ YÜKÜNÜN ÖZELLEŞTİRİLMESİ

Call of Duty®: Mobile oyununu oynarken, yüklerinizi kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz Call of Duty® evreninden çeşitli ikonik karakter silahları kazanır ve puan kazanırsınız. 



REKABETÇİ RANKALI OYUN VE KANALLARI Rekabetçi Sıralamalı Modda 

yeteneklerinizi kullanın veya arkadaşlarınızla oynadığınızda Clan oyun ödülleri kazanın. 



YAPIM VE MOBİL İÇİN OPTİMİZASYON 

En iyi bölüm? Call of Duty: Mobil ücretsiz! Call of Duty® first-person shooter deneyimi, üstün grafikler ve mobil fanların seveceğinden emin olarak geliyor. 

En iyilerle rekabet etmek için gerekenlere sahip misiniz? Şimdi Duty® Call: Mobile'i İndirin! 







İndirme Linkleri
Download Links