WPSApp Pro v1.6.36 Apk İndir


Rootlu ve Rootsuz Şifre Kırabilirsiniz.
Rootlu:Şifreyi kırar ve bağlanır.
Rootsuz: Dirkt bağlanır şifreyi modem arayüzüne girip öğrenebilirsiniz.

Uygulama Açıklaması:
WPSApp Pro, WPSApp reklamlarının olmadığı sürümdür ve WPS protokolünü kullanarak ağınızın güvenliğini kontrol eder. 

Bu protokol, yönlendiricide genellikle önceden tanımlanmış olan 8 basamaklı bir pin numarası kullanarak bir WiFi ağına bağlanmanıza izin verir; sorun, farklı şirketlerden birçok yönlendiricinin piminin bilinmesi ya da nasıl hesaplanacağının bilinmesidir. 

Bu uygulama, bağlantıyı denemek ve ağın savunmasız olup olmadığını kontrol etmek için bu pinleri kullanır. Pin üretimi ve bazı varsayılan pinler için bilinen birkaç algoritma uygular. Ayrıca bazı yönlendiriciler için varsayılan anahtarı hesaplar, cihazda depolanan WiFi şifrelerini görüntülemenizi sağlar, ağınıza bağlı cihazları tarar ve WiFi kanallarının kalitesini analiz eder.

Etrafımızdaki ağları tararken kullanımı çok basittir; kırmızı çarpı ağları olan ağlarda "güvenli" ağlardır, WPS protokolünü devre dışı bırakmışlardır ve varsayılan şifre bilinmemektedir. 

Bir soru işareti ile görünenler WPS protokolünü etkinleştirmiştir ancak bu durumda uygulama en yaygın olanı test etmenize izin veren pin bilinmemektedir. 

Son olarak, yeşil bir keneye sahip olanlar büyük olasılıkla WPS protokolüne sahip ve bağlantı pimi etkin durumdadırlar. Yönlendiricinin WPS devre dışı bırakılmış olduğu da olabilir, ancak şifre bu durumda aynı zamanda yeşil renkte görünür ve anahtara bağlanabilir. 

Android 9'a bağlanacak şifreleri görmek ve bazı ekstra işlevler görmek için yalnızca bir Kök kullanıcı olmanız gerekir.



Görüntüler:



İndirme Linkleri
Download Links